Friday, May 27, 2005

21.

Ami a fő gond, azt mások is, én is sokszor leírtam (lásd #8922 ) , most csak vázlatosan.
-- a közalkalmazotti fizetés valóban méltánytalan összege, felháborító készenléti, és ügyeleti rendszer, ezek mértéke és díjazása. Vannak már nyertes perek a témában, és az EU szabályok alkalmazása is javulást hoz.
-- hálapénz, vagy paraszolvencia, vagy lenyúlás. Bűvészkedés a szavakkal hogy mikor van előtte, mikor önkéntes. Tisztességtelen és Európában fejlettebb részén büntetendő cselekmény!
-- Nem tiszta magán praxis, hanem a közalkalmazotti főállás, és egy magánrendelés össze olvasztása. A főállási beteg kör fondorlatos átirányítása a magánrendelésre. Összeférhetetlen tevékenységek, csak az egyiket lehetne tisztességesen végezni. Semmi, vagy minimális müszerezetség, ha a kézrátétel nem elég, CT, MRI a kórházban az OEP pénzén, magánrendelési pénz a zsebbe. ( kéthetes példa: magán szemészeti rendelő, felszereltsége egy csökkenő betüméretü tábla, kézi nagyító, pumpás-higanyos vérnyomásmérő. 20 perc, 6000 Ft a semmiért, számla nincs, vizsgálat eredménye: mennyünk a kórházi szakrendelőbe, szintén őhozzá, soron kívül fogad és műszer is van.)
-- orvosok által vezetett korrupciós lista, emiatt rossz EU-s besorolás.
-- felelősség vállalás ha hiba történik. A kecskeméti kórház kivételével minden letagadva, az égről a csillag is letagadásra kerül.
(György)

0 Comments:

Post a Comment

<< Home